Ilarin ranskalainen suklaatorttu

Resepti: Maku 04/2005

Ilarin ranskalainen suklaatorttu

Resepti: Maku 04/2005

Ilarin ranskalainen suklaatorttu

Ilarin ranskalainen suklaatorttu on todella helppo valmistaa. Torttu jätetään sisältä hieman löysäksi, jolloin lopputulos täydellisen kostea. Mehevä ja suklainen torttu kruunaa aterian kuin aterian, suosittelemme!

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada taikina jauhotettuun piirakkavuokaan.

    Paista torttua 200 asteessa noin 15 minuuttia. Suklaatortun tulee jäädä sisältä hiukan löysäksi.

    Tarjoa ranskalaisen suklaatortun seurana vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    434 kcal
  • hiilihydraattia
    50.1 g
  • rasvaa
    23.4 g
  • proteiinia
    5.6 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (7)

89% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin2
  • Helppo3
  • Hurmasin vieraat5
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni4
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 20.10.2014

    Vierailija

    Todella helppo, nopea resepti. Korvasin voin Flora juokseva margariinilla eikä mielestäni vaikuttanut makuun lainkaan. Tätä söi kyllä koko perhe yliannostuksen..

    • Hurmasin vieraat
    • Helppo
    • Kaikki meni
  • 11.10.2014

    Vierailija

    Monesti tehnyt lapsen kanssa, hyvä helppoohje

    • Hurmasin vieraat
  • 11.07.2014

    Jauhoallergikko

    Aivan valtavan upea ohje ja lopputulos, nam. Helppo kuin mikä! Ei tartte vatkata eikä monimutkastella muutenkaan! Valmistuu alle puolessatunnissa ja ihana tuoksu koko kämpässä, just sopiva leipasta vieraille ;) Kehuja satelee ja "kui sää osaat?"-ihmettelyjä ;) Suosittelen! Tähän taloon ei enään valmiita mutakakkuja osteta! Hinnaksikin jää ihan naurettava summa. Foliovuokiin kun tekee niin voi viedä mökkituliaisena ;)

  • 11.07.2013

    Vierailija

    Sekoitetaanko kaikki ainekset vaan sekaisin vai vaahdotetaanko esim. munat ja sokeri ensin?

Lisää kommentteja (3)

Kommentoi

Lisää aiheesta: Jou­lu­lei­von­nai­set

Lisää suosikiksi

Tulosta