Ilarin ranskalainen suklaatorttu

Resepti: Maku 04/2005

Ila­rin rans­ka­lai­nen suklaa­tort­tu

Resepti: Maku 04/2005

Ila­rin rans­ka­lai­nen suklaa­tort­tu

Ilarin ranskalainen suklaatorttu on todella helppo valmistaa. Torttu jätetään sisältä hieman löysäksi, jolloin lopputulos täydellisen kostea. Mehevä ja suklainen torttu kruunaa aterian kuin aterian, suosittelemme!

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Lisäksi

Tee näin 25 min

25 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada taikina jauhotettuun piirakkavuokaan.

    Paista torttua 200 asteessa noin 15 minuuttia. Suklaatortun tulee jäädä sisältä hiukan löysäksi.

    Tarjoa ranskalaisen suklaatortun seurana vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    434 kcal
  • hiilihydraattia
    50.1 g
  • rasvaa
    23.4 g
  • proteiinia
    5.6 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (9)

90% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin5
  • Helppo7
  • Hurmasin vieraat7
  • Opin uutta2
  • Ei maistunut2
  • Kaikki meni6
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (5)

Kommentoi

Lisää aiheesta: Jou­lu­lei­von­nai­set

Lisää suosikiksi

Tulosta