KATSOMASI RESEPTIT
Ihanan ilmavat juustokohokkaat

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ihanan ilmavat juus­to­ko­hok­kaat

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ihanan ilmavat juus­to­ko­hok­kaat

Ihanan ilmavat juustokohokkaat tekevät varmasti vaikutuksen.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Laita uuni kuumenemaan 175 asteeeseen. 

    Mittaa kattilaan maito, perunajauhot ja voi. Kuumenna ne kokoajan sekoittaen, jottei seos tartu pohjaan. 

    Ota kattila pois liedeltä, kun seos on tarpeeksi kiinteää. Voit siirtää seoksen myös uuteen kulhoon, ettei se jatka kuumentumista. 

    Sekoita juusto seokseen. 

    Erottele kananmunankeltuaiset valkuaisista. 

    Sekoita keltuaiset seokseen. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. 

    Kääntele ensin puolet valkuaisvaahdosta rauhallisesti seokseen. Jatka kääntelemällä loputkin vaahdosta joukkoon. 

    Annostele voideltuihin vuokiin ja paista uunissa 15-20 minuuttia. Älä avaa uunia ennen aikojaan. 

    Tarjoile välittömästi. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    725 kcal
  • hiilihydraattia
    0.4 g
  • rasvaa
    81.3 g
  • proteiinia
    1.2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

juustokohokas, kohokas


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta