Hunajainen limettilohi
MU
GL

Resepti: Maku 06/2010

Hunajainen limettilohi

Resepti: Maku 06/2010

Hunajainen limettilohi

ARVIOI
3.6

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Poista lohesta ruodot. Leikkaa kala kauniiksi, ohuiksi viipaleiksi. Levitä ne reunalliseen, suureen astiaan.
    Raasta hyvin pestyistä limeteistä kuori ja purista mehu. Ripottele viipaleille raastettu kuori, suola ja valkopippuri. Kaada päälle lopuksi limetin mehu, öljy ja hunaja.
    Peitä kelmulla ja nosta kylmään maustumaan vähintään tunniksi.
    Kaada marinointiliemi pois. Asettele limettilohiviipaleet tarjoiluastiaan. Kopistele samalla myös ylimääräinen suola pois.
    Koristele hunajaiset limettilohet parmesaanilastuilla ja basilikalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.6
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    372 kcal
  • hiilihydraattia
    10.4 g
  • rasvaa
    25.5 g
  • proteiinia
    25.1 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    10.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (4)

100% Tekisi uudestaan
  • Helppo1
  • Hurmasin vieraat2
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta