Hunajainen limettilohi
MU
GL

Resepti: Maku 06/2010

Hunajainen limettilohi

Resepti: Maku 06/2010

Hunajainen limettilohi

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Poista lohesta ruodot. Leikkaa kala kauniiksi, ohuiksi viipaleiksi. Levitä ne reunalliseen, suureen astiaan. Raasta hyvin pestyistä limeteistä kuori ja purista mehu. Ripottele viipaleille raastettu kuori, suola ja valkopippuri. Kaada päälle lopuksi limetin mehu, öljy ja hunaja. Peitä kelmulla ja nosta kylmään maustumaan vähintään tunniksi. Kaada marinointiliemi pois. Asettele limettilohiviipaleet tarjoiluastiaan. Kopistele samalla myös ylimääräinen suola pois. Koristele hunajaiset limettilohet parmesaanilastuilla ja basilikalla.

VINKKI

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    372 kcal
  • hiilihydraattia
    10.4 g
  • rasvaa
    25.5 g
  • proteiinia
    25.1 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    10.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (3)

  • 07.01.2011

    Vierailija

    Tämähän on juuri sama resepti jonka luin jostain lehdestä jossa haastateltiin Elina Halttusta. Hän kertoi itse kehitelleensä reseptin.

  • 08.01.2011

    Vierailija

    Olisiko sattunut olemaan Maku 6/2010? :)

  • 10.01.2011

    Uura /Maku.fi

    Hei!
    Tämä on juuri samainen Elina Halttusen rakkain jouluruoka, josta hän kertoo Maku-lehdessä 6/2010. Toimittajana jutussa on (myös ruokakuvat stailannut) Kati Pohja.

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta