Hunajainen juustosalaatti
GL

Resepti: Maku 01/2005

Hu­na­jai­nen juus­to­sa­laat­ti

Resepti: Maku 01/2005

Hu­na­jai­nen juus­to­sa­laat­ti

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

8 annosta

Salaattipeti

Tee näin

1 vrk 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Valuta juustot ja pane ne esimerkiksi kannelliseen kulhoon tai rasiaan. Sekoita hunaja, öljy ja etikka ja kaada juustojen päälle. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Käännä juustoja kerran maustumisen aikana.

    Revi salaateista peti lautasille. Leikkaa punasipuli hyvin ohuiksi renkaiksi ja viipaloi kurkku. Pane salaatinlehtien päälle sipulirenkaita, kurkkuviipaleita ja hunajajuustolohkoja. Siivilöi juuston marinointiliemi ja kaada salaatin kastikkeeksi. Tarjoa hunajainen juustosalaatti pakkaspäivän pataruoan kera.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    269 kcal
  • hiilihydraattia
    17.8 g
  • rasvaa
    16 g
  • proteiinia
    13.2 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta