Hirvi-olutkäristys
MU

Resepti: Maku 05/2011

Hirvi-olutkäristys

Resepti: Maku 05/2011

Hirvi-olutkäristys

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

6 annosta

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Vuole kohmeinen liha mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Hienonna sipuli. Ruskista viipaleet voissa pannulla pienissä erissä, ja kumoa lihat pataan. Kuullota sipuli lihojen joukossa. Huuhdo pannu paistokertojen välillä vesitilkalla ja kaada pataan. Lisää olut ja mausteet. Hauduta hirvi-olutkäristystä miedolla lämmöllä kannen alla noin tunti. Tarkista hirvikäristyksen maku. Tarjoa hirvi-olutkärsitystä perunasoseen ja puolukkasurvoksen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    190 kcal
  • hiilihydraattia
    2.7 g
  • rasvaa
    7.3 g
  • proteiinia
    25.1 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

munaton


Laatinut:

Kuva:

Anna Huovinen

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta