Hilpan juustoleivät

Resepti: Maku 01/2012

Hilpan juustoleivät

Resepti: Maku 01/2012

Hilpan juustoleivät

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

Tee näin 10 min

10 min
  • Raasta juustonkannikat.

    Riko joukkoon muna ja sekoita tasaiseksi.

    Sivele tahna leipäviipaleiden päälle. Kuumenna pannulla rasva.

    Kumoa leivät juustopuoli pannua vasten. Anna paistua muutaman minuutin, käännä ja anna paistua toisenkin puolen.

    *Mausta Hilpan juustoleivät halutessasi pizzamausteella tai roseepippurilla.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    133 kcal
  • hiilihydraattia
    8.3 g
  • rasvaa
    8.3 g
  • proteiinia
    6.3 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta