KATSOMASI RESEPTIT
Herukkaglögi
GL
MA
MU

Resepti: Maku 07/2016

Herukkaglögi

Resepti: Maku 07/2016

Herukkaglögi

Pitkä maustumisaika tekee mustaherukkamehusta glögin.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 10 t 10 min

10 t 10 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
10 t
  • Valmista herukkaglögi näin:

    Mittaa mehu ja mausteet kattilaan. Kuumenna ja jätä juoma maustumaan ja jäähtymään huoneenlämpöön yön ajaksi.

    Siivilöi glögi ja kuumenna uudelleen ennen tarjoilua.

    Tarjoa herukkaglögi manteleiden ja rusinoiden kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    36 kcal
  • hiilihydraattia
    8.4 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    14.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joulupiparit

    Lisää suosikiksi

    Tulosta