KATSOMASI RESEPTIT
Hernepikkelssi

Resepti: Perinneruokaa prkl

Hernepikkelssi

Resepti: Perinneruokaa prkl

Hernepikkelssi

Valmista kesäinen pikkelssi tuoreista herneistä ja tarjoa sitä vaikkapa savustetun kalan sekä uusien perunoiden kanssa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

liemi

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Perkaa herneet kulhoon. Hienonna joukkoon kevätsipuli ja kirveli. Sekoita ja kaada kasvikset puhtaaseen lasipurkkiin.

    Valmista liemi mittaamalla kattilaan sokeri, valkoviinietikka, vesi ja suola. Keitä kunnes sokeri on sulanut joukkoon.

    Kaada kuuma liemi kasvisten päälle ja sulje kansi. Anna jäähtyä ja nosta jääkaappiin tekeytymään vähintään vuorokaudeksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    95 kcal
  • hiilihydraattia
    20.4 g
  • rasvaa
    0.1 g
  • proteiinia
    1.6 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

herne, pikkelssi


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta