KATSOMASI RESEPTIT
Hernekeitto uunissa

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Hernekeitto uunissa

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Hernekeitto uunissa

Pitkään haudutettu hernekeitto valmistuu helposti padassa uunissa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Liota herneitä runsaassa vedessä yön yli. Kaada vesi pois ja huuhtele herneet. Laita liotetut herneet 5 litran pataan. Lisää pataan savupotka, kuutioidut sipulit ja hienonnettu meirami. Mittaa pataan 2 l vettä. Kuumenna kiehuvaksi liedellä.

    Laita kansi padan päälle ja nosta pata uuniin 150 asteeseen. Anna padan hautua 8 tuntia. Lisää muutaman tunnin välein tarvittaessa vettä.

    Nosta savupotka pois padasta. Poista savupotkasta luut ja leikka liha sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Sekoita lihat takaisin pataan. Kuumenna liedellä vielä kiehuvaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    26 kcal
  • hiilihydraattia
    4.5 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    1.2 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    5.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

hernekeitto


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta