KATSOMASI RESEPTIT
Hernehummusleivät
MA
MU

Resepti: Maku 02/2017

Her­ne­hum­mus­lei­vät

Resepti: Maku 02/2017

Her­ne­hum­mus­lei­vät

Tahini tekee hernetahnasta maukkaan hummuksen. Wasabin puraisema vegaaninen hernetahna tarjotaan rapeiksi paahdettujen leipien kera.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 15 min

15 min
  • Sulata herneet ja valuta ne tarvittaessa siivilässä. Kumoa herneet korkeareunaiseen kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tahnaksi.

    Mausta tahinilla, wasabilla, suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.

    Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi. Lado ne leivinpaperille uunipellille. Pirskottele leiville öljyä ja paahda 175-asteisen uunin keskitasolla 10 minuuttia, kauniin värisiksi ja rapeiksi.

    Levitä leiville hernetahnaa. Koristele ohuilla retiisiviipaleilla ja versosalaatilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    161 kcal
  • hiilihydraattia
    8.3 g
  • rasvaa
    12.1 g
  • proteiinia
    4.5 g
  • kuitua
    2.8 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vegaaninen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta