KATSOMASI RESEPTIT
Helppo tomaatti-mozzarellakeitto
GL
MU

Resepti: Minna Nevalainen

Helppo tomaatti-mozza­rel­la­keit­to

Resepti: Minna Nevalainen

Helppo tomaatti-mozza­rel­la­keit­to

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Tarjoiluun

Tee näin 3 t 10 min

3 t 10 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Silppua sipulit ja porkkanat. Kuullota öljyssä, kunnes ne saavat vähän väriä.
    Lisää purkkitomaatit, paloitellut tomaatit ja kasvisliemi. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 3 tuntia. Mitä pidempään kypsennät keittoa, sitä lempeämmäksi sen maku muuttuu.
    Soseuta keitto karkeaksi, älä sileäksi. Mausta keitto silputuilla yrteillä, suolalla ja pippurilla.
    Koristele valmis keitto mozzarellapalloilla ja tuoreella basilikalla.
    •Tarjoaa keiton kanssa ranskanleipää. Viillota leipä, levitä väleihin yrtti-voiseosta ja lämmitä uunissa folioon käärittynä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    36 kcal
  • hiilihydraattia
    2.3 g
  • rasvaa
    2.2 g
  • proteiinia
    1.3 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta