Helppo raparperikakku

Resepti: Maku 04/2006

Help­po ra­par­pe­ri­kak­ku

Resepti: Maku 04/2006

Help­po ra­par­pe­ri­kak­ku

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Vatkaa munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää vaahtoon vuorotellen piimää tai maitoa, jäähtynyttä voisulaa ja jauhoseosta. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan. Levitä päälle raparperipalat tasaisesti. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.

    Kypsennä kakkua 200 asteessa, uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Kokeile kypsyyttä hammastikulla. Jos taikinaa ei tartu tikkuun, kakku on kypsä.

    Tarjoa raparperikakku lämpimänä hieman pehmenneen vaniljajäätelön kanssa.

    •Voit tehdä kakun helposti myös leivoksiksi: kaksinkertaista taikina, paista uunipannulla ja leikkaa jäähtyneenä paloiksi.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    332 kcal
  • hiilihydraattia
    44.8 g
  • rasvaa
    13.9 g
  • proteiinia
    6.1 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (1)

Kommentoi

Esikatselu

Lisää suosikiksi

Tulosta