KATSOMASI RESEPTIT
Helppo punajuurihummus

Resepti: Fanni & Kaneli

Helppo pu­na­juu­ri­hum­mus

Resepti: Fanni & Kaneli

Helppo pu­na­juu­ri­hum­mus

Punajuurihummus on upean värinen dippi! Nauti keksien ja leivän kanssa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Tee näin

  • Kuori ja leikkaa punajuuret reiluksi paloiksi. Keitä punajuuria noin 20 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Valuta kuiviksi ja anna jäähtyä.

    Yhdistä suuressa kulhossa punajuuripalat, kuoritut ja hienonnetut valkosipulin kynnet, oliiviöljy, tahini, sitruunamehu ja jauhettu korianteri. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Voit valmistaa hummuksen myös tehosekoittimessa. Mausta suolalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    509 kcal
  • hiilihydraattia
    2.8 g
  • rasvaa
    55.2 g
  • proteiinia
    1.2 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    2.1 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta