KATSOMASI RESEPTIT
Helppo mansikka-raparperijuustokakku lasissa

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Helppo mansikka-ra­par­pe­ri­juus­to­kak­ku lasissa

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Helppo mansikka-ra­par­pe­ri­juus­to­kak­ku lasissa

Helppotekoinen juustokakku lasissa omalla mansikka-raparperihillolla on jokaisen unelmaherkku. Pehmeän täyteläinen juustokakku keksimurujen ja hillon kera kelpaa tarkemmallekin kulinaristille

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

7 annosta

Muut ainesosat

  • Koristeluun kirsikoita, mustikoita tai mansikoita.

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Vatkataan kerma vaahdoksi, lisätään joukkoon tuorejuusto sekä sulatettu ja jäähdytetty valkosuklaa. Lisätään sopiva määrä sokeria. Vatkataan seos sileäksi. Murustellaan Digestive-keksit leivinpaperin välissä ja jaetaan kuppeihin tai lasimaljoihin. Pursotetaan päälle täytettä ja kuorrutetaan mansikka-raparperihillolla. Koristellaan kirsikoilla. Laitetaan hetkeksi kylmään ja nautitaan kylmänä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    527 kcal
  • hiilihydraattia
    62.1 g
  • rasvaa
    28.2 g
  • proteiinia
    6.1 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta