KATSOMASI RESEPTIT
Helppo lasagne tuorepastasta

Resepti: Maku 02/2017

Helppo lasagne tuorepastasta

Resepti: Maku 02/2017

Helppo lasagne tuorepastasta

Tämä lasagne on takuuvarma hitti! Arkiruoan valmistumista nopeuttavat tuorepastalevyt ja juustokastikkeessa käytettävä sulatejuusto.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista. Lisää loput kastikkeen ainekset ja anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia.

    Kuumenna maito kattilassa. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja parmesaani. Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

    Voitele uunivuoka.

    Lusikoi pohjalle noin neljäsosa molemmista kastikkeista.

    Lado lasagnelevykerros päälle ja toista sama kahteen kertaan.

    Kaada loput jauheliha- ja juustokastikkeet viimeisen lasagnelevykerroksen päälle ja ripottele päälle juustoraastetta.

    Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 35 minuuttia.

    Halkaise tomaatit ja levitä ne lasagnen pinnalle, kun paistoaikaa on jäljellä 10 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista.

    Viimeistele basilikalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    87 kcal
  • hiilihydraattia
    4.3 g
  • rasvaa
    6.4 g
  • proteiinia
    2.9 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Jauheliharuoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta