KATSOMASI RESEPTIT
Helppo kurpitsapasta
MU

Resepti: Maku 06/2016

Helppo kurpitsapasta

Resepti: Maku 06/2016

Helppo kurpitsapasta

Kokeile kurpitsaa helpossa pastassa! Paahdetut kurpitsakuutiot sopivat tosi hyvin salvian ja juuston pariksi.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Valmista kurpitsapasta näin:

    Kuori ja leikkaa kurpitsa 3 cm × 3 cm:n paloiksi. Hienonna valkosipulinkynnet.

    Levitä kurpitsat ja valkosipulit uunivuokaan. Sekoita joukkoon öljy, hunaja, suola, pippuri ja puolet salvianlehdistä.

    Paista kurpitsoita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes ne pehmenevät ja pinta hieman ruskistuu.

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja kaada kurpitsapalojen joukkoon vuokaan.

    Lisää huuhdeltu pinaatti ja paloiteltu juusto. Viimeistele kurpitsapasta lopulla salvialla.

     

    Psst! Ihastuitko astioihin? Nämä kuvausastiat ja -liinat löydät Finnish design shopista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    142 kcal
  • hiilihydraattia
    20.8 g
  • rasvaa
    4 g
  • proteiinia
    5.4 g
  • kuitua
    2.1 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

munaton


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta