KATSOMASI RESEPTIT
Helppo katkarapu-cocktail

Resepti: Fanni & Kaneli

Helppo katkarapu-cocktail

Resepti: Fanni & Kaneli

Helppo katkarapu-cocktail

Kauniista laseista tarjoiltu helppo katkarapu-cocktail on illanistujaisten upea avaus. Tarjoile alkupalana kuohuvan juoman kanssa ja juhlat voivat alkaa!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Valuta liemikatkaravut hyvin siivilässä. Painele kevyesti nesteet pois.

    Halkaise kurkku ja leikkaa pois sen vesipitoinen keskiosa. Leikkaa kurkku ja varsiselleri pieneksi kuutioiksi.

    Sekoita 1/2  limen mehu, ranskankerma ja majoneesi. Mausta makusi mukaan mausteisella hot sauce -kastikkeella.

    Sekoita kastikkeen joukkoon katkaravut, kurkku ja varsiselleri.

    Vuoraa kauniit lasit muutamalla salaatinlehdellä. Lusikoi laseihin katkarapusalaattia. Koristele annokset tuoreella kirvelillä ja muutamalla tipalla hot saucea. Tarjoile heti.

VINKKI

Voit koristella lasin reunat kypsennetyillä jättikatkaravuilla!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    723 kcal
  • hiilihydraattia
    1 g
  • rasvaa
    80.8 g
  • proteiinia
    1.1 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

0% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: It­se­näi­syys­päi­vä

    Lisää suosikiksi

    Tulosta