KATSOMASI RESEPTIT
Helppo kantarellipasta

Resepti: Perinneruokaa prkl

Helppo kan­ta­rel­li­pas­ta

Resepti: Perinneruokaa prkl

Helppo kan­ta­rel­li­pas­ta

Käytä kantarellisaalis tähän yksinkertaiseen, mutta niin herkulliseen kantarellipastaan.

ARVIOI
4.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
5 min
  • Puhdista kantarellit ja hienonna niitä hieman. Paista kantarelleja hetki kuivalla pannulla, kunnes niistä ei irtoa enää nestettä.

    Lisää pannulle voi ja hienonnettu sipuli. Kuullota hetki ja lisää sitten kerma.

    Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi hienonnettu persilja.

    Tarjoile keitetyn pastan kanssa ja raasta päälle vielä hieman parmesanjuuustoa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    249 kcal
  • hiilihydraattia
    32.1 g
  • rasvaa
    10.1 g
  • proteiinia
    6.1 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta