KATSOMASI RESEPTIT
Helppo ja maukas munajuusto
GL

Resepti: Minna Nevalainen

Helppo ja maukas munajuusto

Resepti: Minna Nevalainen

Helppo ja maukas munajuusto

Maukas munajuusto valmistuu kätevästi muutamasta raaka-aineesta tarjoilua edeltävänä päivänä. Mehevää munajuustoa kannattaa kokeilla, se on helpompaa kuin uskotkaan!

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

15 palaa

Tee näin 13 t 10 min

13 t 10 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
13 t
  • Kuumenna maito kiehumispisteeseen.

    Lisää piimä ja suola.

    Anna seoksen seistä noin tunnin ajan, kunnes hera erottuu.

    Kerää massa reikäkauhalla kulhoon.

    Sekoita jäähtyneeseen heraan munat hyvin sekoittaen.

    Kastele sideharsokangas kylmällä vedellä ja levitä se reunoja myöten joko kulhoon tai juustomuottiin.

    Kaada juustoseos muottiin.

    Taita sideharso juuston päälle ja anna sen tekeytyä viileässä painon alla noin 12 tuntia.

    Pane alle astia, johon hera valuu.

    Kumoa juusto vadille ja tarjoa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    50 kcal
  • hiilihydraattia
    4.1 g
  • rasvaa
    1.8 g
  • proteiinia
    3.7 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

67% Tekisi uudestaan
  • Ei maistunut1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 17.06.2015

    Sari Tuomainen

    "Sekoita jäähtyneeseen heraan munat hyvin sekoittaen." Mitä ihmettä!?! Eiköhän ne munat sekoiteta juustomassaan eikä pois heitettävään heraan?

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Kananmuna

    Lisää suosikiksi

    Tulosta