KATSOMASI RESEPTIT
Helppo greippicurd
GL

Resepti: Maku 08/2016

Helppo greippicurd

Resepti: Maku 08/2016

Helppo greippicurd

Lemon curdin tapaan tehty greippitahna säilyy jääkaapissa pari viikkoa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Tee näin 2 t 30 min

2 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Raasta toisesta greipistä kuori (2 tl). Purista molemmista greipeistä mehut. Pane kuoriraaste ja mehu kattilaan ja keitä kokoon, kunnes jäljellä on noin desi mehua.

    Erottele keltuaiset metallikulhoon, lisää sokeri ja vatkaa ainekset sekaisin. Lisää greippimehu samalla vatkaten. Nosta kulho vesihauteeseen poreilevan veden päälle. Kuumenna seosta koko ajan hyvin vatkaten, kunnes se sakenee kiisselimäiseksi. Anna jäähtyä hetki.

    Lisää kylmä voi nokareina vatkaimella vatkaten. Nosta jääkaappiin pariksi tunniksi.

    Tarjoa tahnaa paahtoleivän kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    67 kcal
  • hiilihydraattia
    15.4 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    0.4 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

tahna, gluteeniton


Laatinut:

Kuva:

Timo Pyykkö

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta