KATSOMASI RESEPTIT
Helppo chili con carne

Resepti: Fanni & Kaneli

Helppo chili con carne

Resepti: Fanni & Kaneli

Helppo chili con carne

Chili con carnen tumman aromikas maku löytyy muutaman niksin kautta - pohjalle kuullotetaan kattilassa upeita makuja ja padan annetaan porista kaikessa rauhassa pari tuntia. Nauti chili kermaviilin, tuoreiden yrttien ja juustoraasteen kanssa!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Leikka kuorittu sipuli ja porkkana pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

    Kuumenna isossa kattilassa oliiviöljy keskilämmöllä. Lisää sipuli, valkosipuli ja porkkana ja kuullota 5 minuuttia välillä käännellen. Paista pannulla jauheliha ruskeaksi.

    Lisää kattilaan vihannesten joukkoon tomaattipyree ja kuullota kääntele muutaman minuutin ajan kunnes väri syvenee. Lisää joukkoon kumina, chilijauhe, savustettu paprikajauhe ja jatka kuullottamista pari minuuttia.

    Lisää kattilaan paistettu jauheliha. Sekoita joukkoon kuoritut tomaatit (ja niiden liemi), tomaattimurska ja kanaliemi. Lisää vaahterasiirappi, laakerinlehdet ja suola.

    Peitä kattila kannella. Anna padan porista hiljalleen kannen alla 1.5 tuntia.

    Valuta kidneypavut siivilässä. Lisää pavut pataan. Anna kiehua rauhassa ilman kantta 30 minuuttia. Poista laakerinlehdet.

    Tarjoile chili kermaviilin, tuoreen korianterin ja raastetun cheddarjuuston kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    40 kcal
  • hiilihydraattia
    2.8 g
  • rasvaa
    2.9 g
  • proteiinia
    0.4 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta