KATSOMASI RESEPTIT
Helpot nyhtöpossunachot

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Helpot nyh­tö­pos­su­nac­hot

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Helpot nyh­tö­pos­su­nac­hot

Herkulliset ja nopeatekoiset nyhtöpossunachot saavat makunsa BBQ-kastikkeesta, kermaan sulatetusta cheddarista, mozzarellasta sekä sipulista, vielä kun päälle silppuaa tuoretta kurkkua ja valkosipulikastiketta on herkku valmis.

ARVIOI
4.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

3 annosta

Muut ainesosat

  • Kurkkua pilkottuna sekä valkosipulikastiketta.

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Levitä pellille leivinpaperin päälle tortillasipsit, sekoita BBQ-kastike nyhtöpossun kanssa tai käytä valmiiksi maustettua. Levitä liha sipsien päälle, silppua sipulia ja sirottele lihan päälle. Sulata kermaan yksitellen vuoronperään viisi cheddarjuustosiivua. Kaada seos raidoittain sipsien ja lihojen päälle, ripottele päällimmäiseksi paksu kerros mozzarellaraastetta. Paista 180 asteessa kymmenisen minuuttia. Katso ettei pääse palamaan, ota pois uunista, kun juustossa kaunis vaalea rusketus. Ripottele päälle kuutioitua kurkkua ja muutamia viivoja valkosipulikastiketta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    27 kcal
  • hiilihydraattia
    4.8 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    1.3 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    9.4 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta