KATSOMASI RESEPTIT
Helpot katkarapukiekot

Resepti: Maku 05/2007

Helpot kat­ka­ra­pu­kie­kot

Resepti: Maku 05/2007

Helpot kat­ka­ra­pu­kie­kot

Näyttävät ja helpot katkarapukiekot valmistuvat valmiista voitaikinasta ja herkullisesta täytteestä. Ylellisen näköiset suolapalat sopivat esimerkiksi pikkujoulupöytään.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

16 annosta

Täyte

Voiteluun

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Sulata taikinalevy pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli avattu taikina ohuemmaksi, suorakaiteen muotoiseksi levyksi.

    Voitele taikinalevy chilikastikkeella. Ripottele päälle sulatetut ja valutetut katkaravut. Lisää levylle myös valutetut kaprikset, tilli sekä raastettu juusto. Rouhi päälle mustapippuria.

    Rullaa levy napakaksi tangoksi. Leikkaa rulla ensin puoliksi ja sen jälkeen molemmat palat 8 osaan. Leikkaa jokainen pala vielä pituussuunnassa halki niin, että toinen pää jää ehjäksi. Käännä viipaleet limittäin ja nostele pellille leivinpaperin päälle. Voitele munalla.

    Paista katkarapukiekot kypsiksi 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    363 kcal
  • hiilihydraattia
    20.5 g
  • rasvaa
    27.2 g
  • proteiinia
    9.5 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Jou­lu­lei­von­nai­set

    Lisää suosikiksi

    Tulosta