KATSOMASI RESEPTIT
Helpot ja nopeat kasvispihvit

Resepti: Maku 04/2010

Helpot ja nopeat kasvispihvit

Resepti: Maku 04/2010

Helpot ja nopeat kasvispihvit

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
  • Sulata kasvissuikaleet ja valuta. Keitä täysjyväohra pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
    Sekoita suikaleiden joukkoon 2 1/2 dl keitetystä ohrasta ja kaikki muut aineet. Sekoita massa tasaiseksi.
    Kuumenna rasvaa ohukaispannulla ja nostele massasta pihvejä pannulle. Paista kasvispihvit matalalla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
    Tarjoa kasvispihvit kalan tai broilerin sekä salaatin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    129 kcal
  • hiilihydraattia
    12.7 g
  • rasvaa
    5.4 g
  • proteiinia
    6.9 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kasvis


Laatinut:

Kuva:

Hanna Immonen

Kommentit (3)

80% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Hurmasin vieraat2
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 25.09.2012

    vierailija

    Onkohan tahnan määrä oikein, vaikuttaa paljolta?

    • 24.09.2012

      vierailija

      Nämä nettiohjeet on kyllä epämääräisiä. Kasvissekoitus, sehän voisi olla vaikka hernemaissipaprikaa tai "nuppuvihanneksia". Niitä tässä tuskin kuitenkaan tarkoitetaan? Lisäksi tuo tahna on outo, olisi parempi jos antaisitte tahnan ihan oikean nimen, sillä tuolla nimellä ei löytynyt kaupasta.

      • 23.09.2012

        Vierailija

        Pihvien koostumus, paistettavuus ja ravintosisältö oikein hyvät! Silppusin kasvissuikaleita pienemmäksi, sitä suosittelen. Makupuoleen ohje tarvitsisi vielä hieman terävöittämistä.

        Kommentoi

        Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

        Lisää suosikiksi

        Tulosta