KATSOMASI RESEPTIT
Hedelmäinen possurulla

Resepti: Fanni & Kaneli

Hedelmäinen possurulla

Tee näin

  • Ota liha lämpenemään huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistamista. Leikkaa filee auki terävällä veitsellä tasaiseksi levyksi.

    Rouhi kuivatut hedelmät veitsellä reiluiksi paloiksi. Leikkaa voista ohuita siivuja. Täytä filee voilla ja hedelmillä. Ripotelle päälle tuoretta salviaa ja rosmariinia.

    Kääri filee napakaksi rullaksi. Laita saumakohta alaspäin ja sido paistinarulla. 

    Kuumenna paistinpannulla loraus öljyä. Paista possurulla nopeasti kuumalla pannulla niin että pinta saa väriä. Nosta rulla uunivuokaan.

    Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 50-55 minuuttia. Anna lihan levätä hetki ja leikkaa siivuiksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    336 kcal
  • hiilihydraattia
    47.3 g
  • rasvaa
    13.8 g
  • proteiinia
    2.6 g
  • kuitua
    7.7 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta