KATSOMASI RESEPTIT
Hauki-katkarapumuhennos

Resepti: Perinneruokaa prkl

Hauki-kat­ka­ra­pu­mu­hen­nos

Resepti: Perinneruokaa prkl

Hauki-kat­ka­ra­pu­mu­hen­nos

Täysin ruodoton haukimuhennos valmistuu tällä reseptillä. Haukifilee haudutetaan kokonaisena kypsäksi, jolloin siitä on helppo nyppiä ruodot pois.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

kastike

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Mittaa pannulle vesi, sitruunamehu ja voi. Kiehauta ja lisää haukifilee pannulle. Peitä kannella ja anna hautua hiljalleen 10-15 minuuttia tai kunnes kala on täysin kypsä.

    Nosta haukifilee leikkuulaudalle ja anna jäähtyä hieman. Nypi haukifilee ruodottomaksi samalla paloitellen se pieniksi paloiksi.

    Lisää kattilaan voi ja vehnäjauho. Kiehauta hetki, mutta älä ruskista. Lisää joukkoon kerma ja mausta sitruunamehulla.

    Lisää sekaan hauki ja katkaravut. Kiehauta ja mausta tuoreella tillillä, suolalla ja mustapippurilla. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    165 kcal
  • hiilihydraattia
    3.4 g
  • rasvaa
    15.6 g
  • proteiinia
    1.8 g
  • kuitua
    0.2 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

hauki, muhennos, katkarapu


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta