KATSOMASI RESEPTIT
Haudutettu punakaali mustaherukkahyytelöllä
GL
MU

Resepti: Maku 06/2009

Haudutettu punakaali mus­ta­he­ruk­ka­hyy­te­löl­lä

Resepti: Maku 06/2009

Haudutettu punakaali mus­ta­he­ruk­ka­hyy­te­löl­lä

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Poista punakaalista kova kanta. Suikaloi kaali. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuumenna voi kattilassa ja kuullota siinä kaalisuikaleet ja sipuliviipaleet.
    Lisää kanelitanko, neilikat ja korianterinsiemenet sekä laakerinlehdet. Kaada joukkoon punaviini, omenamehu ja punaviinietikka. Kiehauta ja lisää marjahyytelö.
    Anna punakaalin hautua keskilämmöllä 20–25 minuuttia. Mausta punakaali suolalla ja pippurilla. Tarkista haudutetun punakaalin maku.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    48 kcal
  • hiilihydraattia
    5.1 g
  • rasvaa
    0.9 g
  • proteiinia
    0.9 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta