KATSOMASI RESEPTIT
Haudutettu karitsan niska
GL
MA
MU

Resepti: Maku 02/2011

Haudutettu karitsan niska

Resepti: Maku 02/2011

Haudutettu karitsan niska

Muutaman tunnin hauduttaminen tekee karitsan niskasta mehevän murean herkun! Herkullisesta haudutusliemestä syntyy ihana kastike. Haudutettu karitsan niska on täydellinen valinta pääsiäispöytään!

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 3 t 30 min

3 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Kuori ja hienonna sipulit. Kuori valkosipulit.

    Kuullota sipulisilppua ja valkosipulinkynsiä öljyssä padassa.

    Lisää joukkoon punaviini ja lihaliemi. Lisää joukkoon pippurit, laakerinlehti ja kanelitanko.

    Ruskista lihat kevyesti pannulla ja mausta ne suolalla. Nosta liemeen hautumaan.

    Hauduta lihoja 175-asteisessa uunissa tai hellalla miedolla lämmöllä 2 1/2–3 tuntia.

    Lisää loppuvaiheessa pataan minttu.

    Poista lihat varovasti padasta ja siivilöi liemi.

    Suurusta liemi ja tarkista maku.

    Tarjoile suurustettu liemi kastikkeena karitsan niskan ja esimerkiksi ruusukaali-papupaistoksen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    90 kcal
  • hiilihydraattia
    1.7 g
  • rasvaa
    3.6 g
  • proteiinia
    10.7 g
  • kuitua
    0.2 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (6)

76% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin3
  • Helppo4
  • Hurmasin vieraat5
  • Opin uutta2
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (2)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Pääsiäinen

Lisää suosikiksi

Tulosta