Haudutettu karitsan niska
MU
MA
GL

Resepti: Maku 02/2011

Haudutettu karitsan niska

Resepti: Maku 02/2011

Haudutettu karitsan niska

ARVIOI
3.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 3 t 30 min

3 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Kuori ja hienonna sipulit. Kuori valkosipulit. Kuullota sipulisilppua ja valkosipulinkynsiä öljyssä padassa. Lisää joukkoon punaviini ja lihaliemi.
    Lisää joukkoon pippurit, laakerinlehti ja kanelitanko.
    Ruskista lihat kevyesti pannulla ja mausta ne suolalla. Nosta liemeen hautumaan.
    Hauduta lihoja 175-asteisessa uunissa tai hellalla miedolla lämmöllä 2 1/2–3 tuntia.
    Lisää loppuvaiheessa pataan minttu.
    Poista lihat varovasti padasta ja siivilöi liemi.
    Suurusta liemi ja tarkista maku. Tarjoile suurustettu liemi kastikkeena karitsan niskan ja esimerkiksi ruusukaali-papupaistoksen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.5
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    418 kcal
  • hiilihydraattia
    8.1 g
  • rasvaa
    16.7 g
  • proteiinia
    49.8 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    4.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (4)

86% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo2
  • Hurmasin vieraat3
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta