KATSOMASI RESEPTIT
Hasselbackan punajuuret

Resepti: Maku 07/2013

Hasselbackan punajuuret

Resepti: Maku 07/2013

Hasselbackan punajuuret

ARVIOI
4.6

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Tee näin 1 t 35 min

1 t 35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t 15 min
  • Kypsennä punajuuret vaihteeksi Hasselbackan perunoiden tapaan! Ihana lisäke kinkulle tai juhlavalle paistille.

    Harjaa punajuuret puhtaiksi. Keitä ne vähässä vedessä pehmeiksi.

    Jäähdytä ja kuori punajuuret. Leikkaa pinta kannan kohdalta tasaiseksi, jotta punajuuret pysyvät pystyssä.

    Leikkaa juureksiin veitsellä pieniä viiltoja vieri viereen, melkein pohjaan saakka. Nosta punajuuret pieneen uunivuokaan.

    Rouhi piparkakut veitsellä. Ripottele punajuurten pinnalle suola, mustapippuri ja piparimurut. Sulata voi ja sekoita joukkoon siirappi. Valuta voi-siirappiseos punajuurten päälle.

    Paista hasselbackan punanjuuria 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

    * Voit keittää punajuuret kypsiksi jo pari päivää ennen tarjoilua. Kuori irtoaa kauniisti keitetyistä, kylmistä punajuurista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    97 kcal
  • hiilihydraattia
    10.6 g
  • rasvaa
    5.4 g
  • proteiinia
    1.3 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kasvis


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

Kommentit (1)

86% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin3
  • Helppo2
  • Hurmasin vieraat5
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta