KATSOMASI RESEPTIT
Hasselbackan makkaralenkki
GL
MU

Resepti: Maku 04/2017

Hasselbackan makkaralenkki

Resepti: Maku 04/2017

Hasselbackan makkaralenkki

Kokeile valmistaa lenkkimakkaraa Hasselbackan tyyliin! Tee makkaraan viiltoja, sivele ne sinapilla ja täytä paprikasuikaleilla.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Taittele foliosta tukeva tarjotin, johon nostat makkaralenkin.

    Halkaise ja huuhtele paprikat. Poista siemenet. Leikkaa paprikat suikaleiksi.

    Tee makkaraan tiheitä viiltoja. Sivele viiltoihin ensin sinappia. Työnnä viiltoihin sitten paprikasuikaleita.

    Lisää makkaran keskelle ja ympärille halkaistut keitetyt perunat ja loput paprikoista.

    Ripottele päälle juustoraastetta.

    Grillaa makkaralenkkiä keskilämmöllä, kunnes juustoraaste sulaa ja lenkki saa kauniin värin.

    Ripottele päälle lopuksi tuoreyrtit.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    150 kcal
  • hiilihydraattia
    9.3 g
  • rasvaa
    9.8 g
  • proteiinia
    6 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Grillaus

    Lisää suosikiksi

    Tulosta