KATSOMASI RESEPTIT
Hasselbackan karitsa
GL
MU

Resepti: Maku 02/2017

Hasselbackan karitsa

Resepti: Maku 02/2017

Hasselbackan karitsa

Valmista karitsanpaistit hauskasti hasselbackan tyyliin. Mehevyydestä pitää huolen viiltoihin lusikoitu kreikkalaishenkinen täyte. Paista täytetyt karitsan paahtopaistit pohjapuoleltaan ennen uunikypsennystä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Ota lihat huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista.

    Viillä paahtopaisteihin 3–4 taskua terävällä veitsellä niin, että lihat jäävät pohjasta ehjiksi.

    Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Murenna feta. Sekoita keskenään täytteen ainekset tomaatteja lukuun ottamatta. Täytä lihan kolot seoksella. Työnnä viiltoihin puolitettuja tomaatteja.

    Ruskista lihat pohjasta ja reunoilta varovasti kuumalla paistinpannulla voi-öljyseoksessa.

    Nosta paistit voideltuun uunivuokaan. Paista 180-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

    Kääri lihat folioon ja anna niiden vetäytyä 10 minuuttia.

VINKKI

Tee lisäke paahtamalla oliiviöljyllä ja suolalla maustettuja kirsikkatomaatteja uunissa puoli tuntia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    600 kcal
  • hiilihydraattia
    1.3 g
  • rasvaa
    66.5 g
  • proteiinia
    1.2 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    4.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pääsiäinen

    Lisää suosikiksi

    Tulosta