KATSOMASI RESEPTIT
Hasselbackan broilerit
GL
MU

Resepti: Maku 01/2017

Hasselbackan broilerit

Resepti: Maku 01/2017

Hasselbackan broilerit

Valmista uunibroilerit Hasselbackan perunoiden tyyliin! Viillä niihin taskut ja sujauta niihin höysteeksi mozzarellaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Suosittelemme!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Tee Hasselbackan broilerit näin:

    Leikkaa broilerinfileisiin parin sentin levyisiä vinoviiltoja niin, että ne jäävät pohjasta kiinni ja jokaiseen fileeseen tulee 5–6 taskua. Mausta fileet suolalla ja pippurilla.

    Leikkaa mozzarella ohuiksi viipaleiksi. Täytä välit mozzarellalla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja basilikalla.

    Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.

    Tarjoa Hasselbackan broilerit perunoiden ja salaatin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    136 kcal
  • hiilihydraattia
    22.3 g
  • rasvaa
    1.9 g
  • proteiinia
    6.8 g
  • kuitua
    15.4 g
  • suolaa
    70 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

gluteeniton, munaton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta