KATSOMASI RESEPTIT
Hasselbackan bataatit ja pähkinäsalsa

Resepti: Fanni & Kaneli

Hasselbackan bataatit ja pähkinäsalsa

Resepti: Fanni & Kaneli

Hasselbackan bataatit ja pähkinäsalsa

Leikkaa bataatteihin viiltoja ja paiste ne uunissa ihanan rapeiksi! Tarjoa sisältä mehevän pehmeät bataatit pähkinäisen salsan ja salaatin kanssa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Harjaa bataatit puhtaiksi. Leikkaa bataatteihin terävällä veitsellä viiltoja vieri viereen melkein pohjaan saakka. Sivele pintaan oliiviöljyä. Rouhi päälle suolaa ja mustapippuria.

    Paista bataatteja uunipellillä leivinpaperin päällä noin 1 h . Bataatit ovat valmiita kun pinta on rapea ja sisäosa pehmeä.

    Valmista pähkinäsalsa. Paahda saksanpähkinöitä kuivalla pannulla muutama minuutti keskilämmöllä. Rouhi pähkinät veitsellä. Hienonna salottisipuli ja korianteri.

    Sekoita kulhossa pähkinöiden joukkoon hienonnettu salottisipuli ja korianteri. Purista joukkoon limen mehu ja lorauta mukaan oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Lusikoi pähkinäsalsaa bataattien päälle ja tarjoile salaatin kanssa.

     

     

VINKKI

Voit myös kuoria bataatit! Valele kuorittuja bataatteja paistamisen aikana oliiviöljyllä, muuten pinta tummuu.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    230 kcal
  • hiilihydraattia
    12.7 g
  • rasvaa
    18.4 g
  • proteiinia
    3.7 g
  • kuitua
    4.9 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta