KATSOMASI RESEPTIT
Härkisbolognese
GL
MA
MU

Resepti: Maku 02/2017

Här­kis­bo­log­ne­se

Resepti: Maku 02/2017

Här­kis­bo­log­ne­se

Härkisbolognese pelastaa kiireisen arki-illan. Härkis-härkäpapuvalmisteen lisäksi tarvitset valmista tomaattimurskaa ja mausteita.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta.

    Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja suikaloi chili.

    Kuori ja raasta porkkana.

    Leikkaa selleri pieniksi kuutioiksi.

    Kuullota sipulit ja chilit öljyssä pannulla.

    Lisää porkkanaraaste ja sellerit, sekoittele hetki. Lisää härkis ja paista kunnes se ruskistuu hiukan.

    Kaada joukkoon tomaattimurska.

    Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta 5 minuuttia.

    Sekoita kastike pastan joukkoon.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    164 kcal
  • hiilihydraattia
    33.7 g
  • rasvaa
    0.6 g
  • proteiinia
    5.1 g
  • kuitua
    2.4 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vegaaninen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta