KATSOMASI RESEPTIT
Harissa – tunisialainen maustetahna
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2015

Harissa – tunisialainen maustetahna

Resepti: Maku 05/2015

Harissa – tunisialainen maustetahna

Harissa on tunisialainen maustetahna, joka valmistetaan chilistä ja muista mausteista. Kokeile tulista harissaa pastan, kuskusin tai voileipien maustamiseen.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 15 min

15 min
  • Huuhtele ja halkaise chilit, poista niistä siemenet ja silppua chilit hienoksi.

    Siirrä kaikki ainekset öljyä

    lukuun ottamatta tehosekoittimeen. Pyöräytä tasaiseksi. Anna koneen käydä ja lisää öljy vähän kerrallaan.

    Säilytä harissa puhtaassa purkissa jääkaapissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    417 kcal
  • hiilihydraattia
    2.4 g
  • rasvaa
    45.6 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    3.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta