KATSOMASI RESEPTIT
Haperopiirakka

Resepti: Maku 06/2016

Haperopiirakka

Resepti: Maku 06/2016

Haperopiirakka

Saimi Hoyerin lempisienet, haperot päätyvät mehevään piirakkaan. Itse tehty ruis-perunataikina on loistava sienipiirakan pohja.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista haperopiirakka näin:

    Nypi voi, jauhot, leivinjauhe ja suola yhteen. Lisää perunaraaste ja sekoita tasaiseksi. Voitele piirakkavuoka (Ø 22 cm). Painele taikina sen pohjalle ja reunoille jauhotetuin käsin.

    Haihduta pannulla sienistä enin neste. Lisää öljy ja sipulit. Kääntele muutama minuutti. Mausta.

    Sekoita keskenään kermaviili, kerma, munat ja juustoraaste.

    Levitä sieniseos pohjalle. Kaada päälle kermaviili-juustoseos.

    Paista haperopiirakkaa 200-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia, kunnes piirakka on kauniin ruskea.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    189 kcal
  • hiilihydraattia
    9 g
  • rasvaa
    14.2 g
  • proteiinia
    6.3 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Sienet

    Lisää suosikiksi

    Tulosta