KATSOMASI RESEPTIT
Hapankaali-braatvurstivuoka
GL
MA
MU

Resepti: Maku 01/2011

Hapankaali-braat­vurs­ti­vuo­ka

Resepti: Maku 01/2011

Hapankaali-braat­vurs­ti­vuo­ka

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Kuori sipulit. Lohko sipulit ja tomaatit uunivuokaan. Valuta päälle öljy ja mausteet.
    Paloittele makkarat. Lisää vuokaan makkarapalat ja hapankaali.
    Paahda makkaravuokaa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
    •Tarjoa makkaravuoka vihersalaatin tai perunasoseen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    100 kcal
  • hiilihydraattia
    3 g
  • rasvaa
    7.8 g
  • proteiinia
    4.4 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta