Hampurin hauki

Resepti: Maku 02/2004

Hampurin hauki

Resepti: Maku 02/2004

Hampurin hauki

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Mausta haukifileet sitruunasta puristetulla mehulla, suolalla ja vastarouhitulla valkopippurilla. Nosta fileet matalaan, voideltuun uunivuokaan. Valuta voisula päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

    Sekoita kermaan keltuainen ja kaada seos kalafileiden päälle. Ripottele korppujauhot pinnalle. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

    Tarjoa persiljaperunoiden ja hunajaporkkanoiden kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    299 kcal
  • hiilihydraattia
    2.9 g
  • rasvaa
    18.7 g
  • proteiinia
    28.4 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    2.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Kaikki meni2
  • 25.09.2014

    Katju

    Tosi hyvää ja helppoa. En olis uskonut, että hauesta saa näin hyvää :) Ohjetta aion kokeilla myös pakasteseillä, voisi toimia.

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta