Hampurin hauki

Resepti: Maku 02/2004

Ham­pu­rin hau­ki

Resepti: Maku 02/2004

Ham­pu­rin hau­ki

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Mausta haukifileet sitruunasta puristetulla mehulla, suolalla ja vastarouhitulla valkopippurilla. Nosta fileet matalaan, voideltuun uunivuokaan. Valuta voisula päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

    Sekoita kermaan keltuainen ja kaada seos kalafileiden päälle. Ripottele korppujauhot pinnalle. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

    Tarjoa persiljaperunoiden ja hunajaporkkanoiden kanssa.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    299 kcal
  • hiilihydraattia
    2.9 g
  • rasvaa
    18.7 g
  • proteiinia
    28.4 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    2.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta