Grillatut tiikerikatkaravut
MU
MA
GL

Resepti: Maku 03/2011

Gril­la­tut tii­ke­ri­kat­ka­ra­vut

Resepti: Maku 03/2011

Gril­la­tut tii­ke­ri­kat­ka­ra­vut

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

1 vrk 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Sulata ravut pakkauksen ohjeen mukaisesti. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Kumoa sulatetut, valutetut ravut kulhoon ja kääntele, jotta marinadi leviää tasaisesti äyriäisten koloihin. Peitä kulho ja siirrä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi. Ota ravut huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillaamista. Työnnä jokaiseen rapuun sitruunaruoho tai varrastikku ja grillaa nopeasti. •Tarjoa grillattujen tiikerikatkarapujen lisänä dippikastikkeita ja limetin lohkoja.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    329 kcal
  • hiilihydraattia
    3 g
  • rasvaa
    24.5 g
  • proteiinia
    24.6 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    2.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta