KATSOMASI RESEPTIT
Grillatut lehtipihvit ja viinirypälesalaatti
GL
MU

Resepti: Maku 04/2017

Grillatut lehtipihvit ja vii­ni­ry­pä­le­sa­laat­ti

Resepti: Maku 04/2017

Grillatut lehtipihvit ja vii­ni­ry­pä­le­sa­laat­ti

Lehtipihvin grillaus onnistuu nopeasti tarpeeksi kuumalla grillillä. Raikas lisuke valmistetaan viinirypäleistä ja halloumijuustosta.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Osta lehtipihvit valmiina tai leikkaa ne ulkofileestä. Nuiji liha tarvittaessa muovikelmun välissä ohuemmiksi. Anna pihvien odottaa huoneenlämmössä 30 minuuttia.

    Jaa viipaloitu halloumi ja huuhdellut viinirypäleet neljälle folioarkille. Mausta rosmariinilla, etikalla, öljyllä ja pippurilla.

    Taittele nyytit tiiviiksi paketeiksi ja nosta ne grilliin noin 10 minuutiksi tai kunnes rypäleet ja halloumi pehmenevät ja saavat väriä.

    Sivele pihvit öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.

    Grillaa ne kuumalla lämmöllä nopeasti kauniin värisiksi, noin 20 sekuntia per puoli.

    Tarjoa lehtipihvit rypäle-halloumisalaatin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    252 kcal
  • hiilihydraattia
    6.5 g
  • rasvaa
    19.3 g
  • proteiinia
    12.8 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    1.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Grillaus

    Lisää suosikiksi

    Tulosta