KATSOMASI RESEPTIT
Grillattu vuohenjuusto-raparperisalaatti

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Grillattu vuohenjuusto-ra­par­pe­ri­sa­laat­ti

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Grillattu vuohenjuusto-ra­par­pe­ri­sa­laat­ti

Raparperi sopii hyvin grillattavaksi ja maistuu erinomaiselta vuohenjuuston kanssa tarjottuna.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Kuori raparperit ja leikkaa 10 cm pitkiksi paloiksi. Puolita paksut raparperit pituussuunnassa.

    Viipaloi uudet sipulit ohuiksi renkaiksi. Asettele salaatinlehtien kanssa tarjoiluvadille.

    Leikkaa chevre noin 2-3 cm paksuisiksi kiekoiksi. Paista uunissa leivinparin päällä 200 asteessa muutama minuutti niin, että pinta on saanut hiukan väriä. Käännä kiekot lastalla ympäri ja paista vielä muutamaminuutti niin, että toinenkin pinta on saanut hiukan väriä. Voit halutessasi paistaa chevret myös leivinpaperilla vuoratussa alumiinivuoassa grillissä. Voit myös lisätä hiukan hunajaa chevren pinnalle ennen paistamista.

    Paahda pinjansiemet kuivalla pannulla kunnes saavat väriä. Voit tarvittaessa tehdä saman myös grillissä.

    Grillaa raparpereja kunnes pinta on saanut väriä ja grillaa vielä toiselta puolelta. Raparperi on valmista, kun se on hiukan pehmennyt.

    Valmista balsamicokastike sekoittamalla kaikki ainekset hyvin keskenään.

    Kokoa vuohenjuusto-raparperisalaatti ja viimeistele balsamicokastikkeella, tarjoile heti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    29 kcal
  • hiilihydraattia
    5.1 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    0.9 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta