Grillattu rommiananas (Waikiki)
GL

Resepti: Maku 04/2005

Grillattu rommiananas (Waikiki)

Resepti: Maku 04/2005

Grillattu rommiananas (Waikiki)

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

30 annosta

Mausteliemi

Pinnalle

Tee näin 2 t 45 min

2 t 45 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t 15 min
  • Leikkaa ananaksesta molemmat päät pois ja paloittele ananas kuudeksi lohkoksi. Leikkaa lohkoihin vielä muutama poikittaisviilto. Sekoita mausteliemen aineet keskenään. Kaada mausteliemi ananaslohkojen päälle laakeaan kulhoon. Anna maustua viileässä ainakin muutaman tunnin ajan.

    Grillaa ananaslohkoja noin kolme minuuttia molemmilta puolilta. Sivele lohkoja mausteliemellä grillauksen loppuvaiheessa.

    Ripottele lopuksi rommiananasten pintaan kookoshiutaleita. Tarjoa heti grillatut rommiananakset lämpimänä rommirusina- tai vaniljajäätelön kanssa.

    •Marinoi ananaslohkot valmiiksi edellisenä päivänä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.3
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    99 kcal
  • hiilihydraattia
    16.1 g
  • rasvaa
    1.8 g
  • proteiinia
    0.7 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    11.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta