KATSOMASI RESEPTIT
Grillattu kukkakaali ja pinaattihummus
GL
MA
MU

Resepti: Maku 04/2017

Grillattu kukkakaali ja pinaattihummus

Resepti: Maku 04/2017

Grillattu kukkakaali ja pinaattihummus

Grillattu kukkakaali on keveä ja helppo herkku. Leikkaa kukkakaali viipaleiksi ja mausta ras el hanout -seoksella. Pinaattihummus maistuu herkulliselta kukkakaalipihvien kaverina.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Leikkaa huuhdeltu kukkakaali paksuiksi viipaleiksi.

    Sivele viipaleet öljyllä, mausta ras el hanoutilla ja suolalla.

    Grillaa kukkakaali kauniin väriseksi ja kypsäksi.

    Huuhtele ja valuta kikherneet. Siirrä ne monitoimikoneen kulhoon. Lisää kuorittu ja silputtu valkosipuli ja mausteet pinaattia lukuun ottamatta. Pyöräytä tasaiseksi.

    Huuhtele ja valuta pinaatti. Lisää se monitoimikoneeseen ja pyöräytä tasaiseksi hummukseksi.

    Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sitruunamehua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    648 kcal
  • hiilihydraattia
    0.4 g
  • rasvaa
    72.8 g
  • proteiinia
    0.2 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Grillaus

    Lisää suosikiksi

    Tulosta