KATSOMASI RESEPTIT
Graavilohi – joulupöydän kestosuosikki
GL
MA
MU

Resepti: Maku 06/2008

Graavilohi – joulupöydän kestosuosikki

Resepti: Maku 06/2008

Graavilohi – joulupöydän kestosuosikki

Graavilohi on joulupöydän ehdoton kalaherkku, jonka valmistus on helppoa. Tällä ohjeella tehty graavilohi maistuu juuri sopivan suolaiselta. Suosittelemme!

ARVIOI
3.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Graavilohi on joulupöydän herkku, jonka valmistus on helppoa:

    Fileoi lohi, mutta älä poista nahkaa. Nypi selkäruodot pois.

    Levitä fileet voipaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

    Sekoita suola, sokeri ja valkopippuri ja hiero seos kalan pintaan. Nosta tillinoksat päälle. Nosta lohifileet vastakkain ja kääri tiukaksi paketiksi. Pane paino päälle ja siirrä jääkaappiin.

    Anna graavilohen maustua 1–2 päivää. Kääntele graavilohipakettia välillä.

    Poista tillit ja irtoavat mausteet graavilohen pinnalta. Leikkaa graavattu lohi viistosti ohuiksi viipaleiksi ja kiepauta ruusukkeiksi tarjoiluvadille.

    • Koristele graavilohivati tillillä ja sitruunalohkoilla.

    • Tarjoa graavattu lohi joulun alkupalapöydässä keitettyjen perunoiden kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    107 kcal
  • hiilihydraattia
    1.2 g
  • rasvaa
    6.8 g
  • proteiinia
    10.3 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    3.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joulun kalaruoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta