KATSOMASI RESEPTIT
Gorgonzola-pasta
MU

Resepti: Maku 06/2016

Gorgonzola-pasta

Resepti: Maku 06/2016

Gorgonzola-pasta

Helpon sinihomejuustopastan herkullisuus perustuu sipulin, juuston ja valkoviinin liittoon. Tämä pasta sopii arkeen ja juhlaan!

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 15 min

15 min
  • Valmista gorgonzola-pasta näin:

    Keitä pasta pakkausohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Tee kastike pastan kypsyessä.

    Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

    Kuullota sipulisilppua öljyssä viitisen minuuttia, kunnes se on läpikuultavaa.

    Lisää valkoviini ja keitä hetki ilman kantta melko kovalla lämmöllä. Lisää murennettu homejuusto ja parmesaaniraaste. Sekoita koko ajan, kunnes juusto sulaa tasaisesti.

    Mausta pippurilla ja muskottipähkinällä. Tarkista maku.

    Sekoita kuuma kastike heti valutetun pastan joukkoon. Viimeistele annokset basilikalla.

    Tarjoa heti.

     

VINKKI

*Säätele kastikkeen koostumusta valkoviinin ja juuston määrällä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    286 kcal
  • hiilihydraattia
    29.4 g
  • rasvaa
    12.5 g
  • proteiinia
    11.2 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pasta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta