KATSOMASI RESEPTIT
Gluteenittomat siemensämpylät
GL
MA
MU

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Gluteenittomat siemensämpylät

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Gluteenittomat siemensämpylät

Rouheat siemensämpylät leivotaan gluteenittomina.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 10 min

1 t 10 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää kaurahiutaleet, siemenet ja psyllium.

    Sekoita ja anna taikinan turvota 10 minuuttia.

    Lisää sokeri, suola ja öljy. Sekoita taikinaan jauhot sähkövatkaimen taikinakoukuilla tai yleiskoneen taikinakulhossa sekoittaen. Taikina on tahmeaa ja tarttuvaista.

    Öljyä kätesi ja pyörittele taikinasta sämpylöitä leivinpaperin päälle pellille. Paina lopuksi sämpylöitä hiukan litteämmiksi.

    Kohota sämpylöitä noin 20 minuuttia.

    Paista sämpylöitä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    271 kcal
  • hiilihydraattia
    25.6 g
  • rasvaa
    15.4 g
  • proteiinia
    7.1 g
  • kuitua
    3.6 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivotaan leipää

    Lisää suosikiksi

    Tulosta