KATSOMASI RESEPTIT
Gluteenittomat perunaskonssit
GL
MU

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Gluteenittomat perunaskonssit

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Gluteenittomat perunaskonssit

Kylmiä perunoita jääkaapissa? Kuori, muussaa ja upota ne taikinaan. Näihin gluteenittomiin perunaskonsseihin tulee himo.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Valmista gluteenittomat perunaskonssit näin:

    Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää peruna, parmesaani ja ruohosipuli. Sekoita.

    Kuutioi kylmä voi ja nypi jauhoseoksen kanssa murumaiseksi. Lisää ruokakerma ja sekoita nopeasti taikinaksi.

    Taputtele taikinasta pallo ja kauli se jauhotetulla pöydällä noin 2 cm:n paksuiseksi levyksi.

    Ota taikinasta pyöreällä muotilla skonsseja. Kasta muotti välillä gluteenittomaan jauhoseokseen, jotta skonssit irtoavat helpommin.

    Nosta skonssit leivinpaperin päälle pellille. Ripottele jokaisen päälle vielä hiukan juustoraastetta.

    Paista gluteenittomia perunaskonsseja 225-asteisessa uunissa  noin 15 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    334 kcal
  • hiilihydraattia
    27.8 g
  • rasvaa
    21.3 g
  • proteiinia
    7.5 g
  • kuitua
    2 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivotaan leipää

    Lisää suosikiksi

    Tulosta