KATSOMASI RESEPTIT
Gluteenittomat pashapullat
GL

Resepti: Maku 02/2017

Gluteenittomat pashapullat

Resepti: Maku 02/2017

Gluteenittomat pashapullat

Kopioi pashasta tuttu makumaailma gluteenittomien rahkapullien meheväksi täytteeksi. Vaivaa gluteeniton pullataikina vatkaimen taikinakoukuilla, käsittele taikinaa lempeästi ja muotoile pullat heti.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Lämmitä maito haaleaksi. Murenna sekaan hiiva. Lisää muna, sokeri, kardemumma, psyllium ja suola. Anna hiivan herätä 10–15 minuuttia.

    Sekoita joukkoon puolet jauhoista sähkövatkaimen taikinakoukuilla vaivaten. Lisää rasva ja loput jauhoista edelleen taikinakoukuilla vaivaten, kunnes taikina on kimmoisaa mutta pehmeää.

    Leivo taikina suoraan pulliksi. Muotoile (älä vaivaa) taikinasta tanko gluteenitonta jauhoseosta apuna käyttäen. Leikkaa se 16 palaan ja muotoile palat hellästi pyöreiksi pulliksi leivinpaperin päälle pellille. Kohota peitettynä noin 30 minuuttia.

    Paina pulliin syvennys jauhotetulla juomalasilla. Voitele pullat vatkatulla munalla.

    Sekoita täytteen ainekset keskenään ja lusikoi täytettä syvennyksiin. Valuta ja viipaloi persikat. Sommittele viipaleet täytteen päälle.

    Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja pullat saaneet kauniin värin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    180 kcal
  • hiilihydraattia
    25 g
  • rasvaa
    5.8 g
  • proteiinia
    6.2 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Gluteeniton leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta