KATSOMASI RESEPTIT
Gluteenittomat muffinssisämpylät
GL
MA

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Gluteenittomat muf­fins­si­säm­py­lät

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Gluteenittomat muf­fins­si­säm­py­lät

Kokeile kikhernejauhoja rohkeasti gluteenittomaan sämpylätaikinaan. Yllätyt niiden tuomasta maukkaudesta.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Sekoita kulhossa gluteenittomat jauhot, kikhernejauhot, hiiva, sokeri ja suola. Lisää kuuma vesi, jäähtynyt rasvasula ja muna. Sekoita nopeasti taikinaksi.

    Pane kulhon päälle kelmu ja nosta taikina jääkaappiin turpoamaan 10 minuutiksi.

    Voitele 12 kolon muffinivuoan kolot öljyllä. Lusikoi taikina koloihin ja nosta 200 asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi, tai kunnes pinnat ovat hiukan saaneet väriä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    341 kcal
  • hiilihydraattia
    76.4 g
  • rasvaa
    1.1 g
  • proteiinia
    5 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    2.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivotaan leipää

    Lisää suosikiksi

    Tulosta