KATSOMASI RESEPTIT
Gluteenittomat korvapuustit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Gluteenittomat korvapuustit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Gluteenittomat korvapuustit

Tällä ohjeella valmistat mehukkaat gluteenittomat korvapuustit. Runsaasti voita, sokeria ja kanelia, niin ei voi mennä pieleen.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 kpl

täyte

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Sekoita keskenään lämmin maito ja hiiva. Lisää seokseen suola, sokeri, kardemumma ja kananmuna.

    Lisää jauhot voimakkaasti sekoittaen ja vaivaa taikinaa muutama minuutti. Lisää pehmeä voi ja vaivaa vielä hetki. Anna pullataikinan kohota 30 minuuttia.

    Kaulitse taikina 30 x 50 cm kokoiseksi levyksi jauhoja apuna käyttäen. Taikina tarttuu helposti pöytään, joten lisää jauhoja runsaasti kaulinnan aikana.

    Levitä levyn päälle pehmeä voi ja ripottele päälle sokeria sekä kanelia.

    Rullaa taikinalevy pötköksi ja leikkaa siitä 12 kpl kolmioita. Käännä pullan pala siten, että kolmion kapeampi osa on ylöspäin ja paina sormella keskeltä. Näin taikinan pala muuttuu korvapuustiksi.

    Anna pullien kohtota 30 minuuttia ja voitele ne kananmunalla. Ripottele päälle raesokeria ja paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    329 kcal
  • hiilihydraattia
    50.4 g
  • rasvaa
    12.2 g
  • proteiinia
    4 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta